Gemme® zepen

Een gemme® zeep wordt ook wel een 'badjuweel' genoemd en als u ze probeert dan zult u snel snappen

waarom. De zeep is volledig met de hand vervaardigd en heeft de vorm van een edelsteen. De 

marmering, kleuren en weerspiegelingen bevinden zich in de massa en naarmate u de zeep gebruikt, 

krijgt deze het uiterlijk van een mooie, gepolijste kei uit de rivier. De zeep schuimt rijkelijk en is

een weldaad voor uw huid!

 

Gemme® zepen worden vervaardigd met respect voor de natuur en dieren. De zepen bevatten enkel 100% natuurlijke ingrediënten en de worden niet op dieren getest. Ingrediënten zijn ondermeer olijfolie, jojoba-olie, amandel olie, aloë vera, calendula, lavendel en kamille. Dankzij haar natuurlijke bestanddelen heeft de zeep een zeer zachte wasbasis en is toepasbaar voor de reiniging van de gevoelige huid. Het weldadige, romige en hydraterende schuim maakt de zeep tevens geschikt om mee te scheren. 

 

Er is keuze uit een assortiment van 16 verschillende soorten zepen, allemaal met hun eigen prachtige kleuring en uniek karakter. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Bij normaal gebruik doet u 6 tot 8 weken met een stuk gemme® zeep. In het kapsalon geven we u graag meer uitleg over de eigenschappen en het gebruik van gemme® zepen. 

Green Garnet

Green Garnet

Een harmonie van Chypre noten onderstreept door een groen-houtige body. De warmte van de eikenmos accentueert het krachtige karakter van deze geur.

Blue Agate

Blue Agate

Zijn mooie kleur en originele geur perfect passen bij de zoetheid van het leven. Bloemen-free hart gaat perfect met citrus en marine geuren.

Oriental Alabaster

Oriental Alabaster

Een charmante harmonie van melk en honing geur versterkt met een vleugje mimosa en anjer.

Fire Opal

Fire Opal

Een sensuele, fruitige creatie. Muskus meloen en witte perzik verrijken het witte bloemen lichaam, de originele basis van deze geur.

Fire Geode

Fire Geode

Een aromatische en houtachtige symfonie verrijkt met muskus, amber en de essentie van Siberische dennennaalden.

Black Onyx

Black Onyx

Meloen en abrikoos suggereren een elegante, zijdeachtige geur. Een zachte hout-muskusachtige noot voegt mysterie en een exotisch tintje toe.

Amethyst

Amethyst

Een harmonieuze bloemige geur wordt gevolgd door een gul vleugje exotisme met ylang-ylang en gardenia. Cederhout, patchoeli en sandelhout maken deze geur betoverend.

Natuurkapsalon Hairport. Amsterdamstraat 20, 2000 Antwerpen. Telefoon: 0489836132  BTW 0550698593

  • s-facebook