Natuurlijke haarkleuring

 

Met de producten van Oliebe kleuren we jouw haar op een gezonde, niet schadelijke en duurzame wijze.  

Dus zonder chemicaliën en zonder de structuur van je haar aan te tasten.

 

Bij een bezoek aan het Natuurkapsalon ondervind je daarnaast ook alle andere voordelen van het kleuren met plantaardige ingrediënten:

Betere haarstructuur

Tijdens het verven met plantaardige grondstoffen leggen we de kleur als een film om alle haren van je kapsel heen. De pigmenten hechten zich aan de buitenkant van je haar. Ze dringen slechts beperkt op de poreuse plaatsen in, en laten je haarstructuur dus intact. Het haar wordt daardoor voller en krijgt meer glans.

En het krijgt een aangename, natuurlijke geur.

Een unieke kleur

Afhankelijk van de kleur die je wenst, gebruiken we steeds een uniek mengsel van diverse plantaardige ingrediënten. Er is geen doorsneekleur. Je eigen haarkleur bepaalt mee het eindresultaat. Natuurlijke kleurverschillen van je kapsel blijven behouden, als je dat wenst.

 

Je haar ziet er op deze wijze steeds natuurlijk uit, met zachte overgangen van de aanzet tot aan de punten.

 

Elk resultaat is dus afhankelijk van je eigen haarkleur, het recept en de inwerktijd.

Meer volume

We brengen het kleurpigment laagje na laagje aan op je haar en de haarwortels, wat meer volume creëert. Ook het looizuur van het plantaardig extract zorgt ervoor dat je haar vanzelf terug steviger wordt. Het voelt na een behandeling ook veel soepeler aan. Heb je langer haar, dan zal het nadien minder snel splitsen.  

Volledige dekking

Ook volledig grijs haar kunnen we kleuren met plantaardige producten. Het resultaat is zelfs zeer overtuigend. Op elk haartje wordt evenveel verf aangebracht. Grijze haren zullen net iets lichter blijven. Naargelang je voorkeur kan je kiezen welke weerschijn je wilt . De tijd van alleen maar rood ( henna) is voorbij. Grijze haren kunnen perfect een blonde, bruine en/of rode weerschijn krijgen. Het haar kan ook meerdere malen geverfd worden om toch een egale kleurdekking te krijgen.

 

Wil je bijvoorbeeld donkere haren? Dan is maronen bruin de beste kleur om mee te starten. Met bruin umbra kan je de kleur nadien dieper bruin kleuren.

Puur natuur en gezond

De belangrijkste reden om je haar bij ons te laten kleuren, blijft natuurlijk dat wij werken met pure (biologische) plantenpoeders en grondstoffen.

 

Géén chemische stoffen, géén schadelijke producten, maar wél een beter resultaat. Kom zeker langs en vraag ons om advies hoe wij je kapsel een stuk gezonder kunnen kleuren.

 

Natuurkapsalon Hairport. Amsterdamstraat 20, 2000 Antwerpen. Telefoon: 0489836132  BTW 0550698593

  • s-facebook